Reaktivering Furuhöjden Aktiebolag

Stockholms län

Information

Reaktivering Furuhöjden Aktiebolag är ett företag som finns i Täby. I Reaktivering Furuhöjden Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Einerth, Siv Eva Edith som är född 1965 och har titeln VD, Einerth, Siv Eva Edith som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Karl Erik Johan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Einerth, Per Olov Håkan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Soldan, Eva Ann-Charlotte som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln RevisorRevidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Reaktivering Furuhöjden Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Reaktivering Furuhöjden Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva sjukvård och rehabilitering samt äga och förvalta lös och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Reaktivering Furuhöjden Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Reaktivering Furuhöjden Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Reaktivering Furuhöjden Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Reaktivering Furuhöjden Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Reaktivering Furuhöjden Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Einerth, Per Olov Håkan -Einerth, Siv Eva Edith -Nordström, Karl Erik Johan -Soldan, Eva Ann-Charlotte Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Reaktivering Furuhöjden Aktiebolag har 556407-1693 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.