Optimal Production and Planning OPP Aktiebolag

Stockholms län

Information

Optimal Production and Planning OPP Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Optimal Production and Planning OPP Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Optimal Production and Planning OPP Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Optimal Production and Planning OPP Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Optimal Production and Planning OPP Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Optimal Production and Planning OPP Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nytorpsv. 34, 183 53, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7320488.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Optimal Production and Planning OPP Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Optimal Production and Planning OPP Aktiebolag har idag 556401-4255 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Optimal Production and Planning OPP Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företrädesvis produktionsplanerings- och logistikområdet, förvaltning av värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Optimal Production and Planning OPP Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundqvist, Josef Svante Vincent som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Vivan Elisabet som är född 1943 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Sture Gustav som är född 1946 och har titeln Revisor, .