Fimet Dental Aktiebolag

Stockholms län

Information

Fimet Dental Aktiebolag är en verksamhet som finns i Täby. I Fimet Dental Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Ingrid Margret som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallström, Evert Royne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Wikman, Barbro Margaretha som är född 1961 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fimet Dental Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fimet Dental Aktiebolag på telefon 08-7352299.

Bolaget skall bedriva handel med dentalprodukter, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fimet Dental Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fimet Dental Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fimet Dental Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fimet Dental Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fimet Dental Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fimet Dental Aktiebolag har 556400-6319 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.