Ingrid Lindh Revisionsbyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Ingrid Lindh Revisionsbyrå Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Ingrid Lindh Revisionsbyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Ingrid Lindh Revisionsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556399-8680.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 063-134610 alternativt besöka eller skicka post till Ingrid Lindh Revisionsbyrå Aktiebolag på följande adress Regementsg. 2, 831 41, Östersund.

Ingrid Lindh Revisionsbyrå Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ingrid Lindh Revisionsbyrå Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Sandström, Eva Marie Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva revisionsbyråverksamhet och därmed förenlig verksamhet.