TRANSSOFT Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns TRANSSOFT Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. TRANSSOFT Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

TRANSSOFT Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556399-6833.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-54474460 alternativt besöka eller skicka post till TRANSSOFT Aktiebolag på följande adress Åkerbyv. 168, 187 37, Täby.

TRANSSOFT Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I TRANSSOFT Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Stockenstrand, Sven Lars som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Stockenstrand, Sven Fredrik som är född 1971 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsulting, marknadsföring och försäljning av elektroniksystem för kommunikation, informationshantering och styrning, tillhandahålla administrativa redovisningstjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.