Germania Restaurang Aktiebolag

Stockholms län

Information

Germania Restaurang Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Germania Restaurang Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Germania Restaurang Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Germania Restaurang Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Germania Restaurang Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Harv. 9, 187 51, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9665065.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Germania Restaurang Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Germania Restaurang Aktiebolag har idag 556399-2824 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Germania Restaurang Aktiebolag

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Germania Restaurang Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alt, Egmar Hermann John som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Alt, Lena Mariann som är född 1971 och har titeln Suppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Målqvist, Mats Göran som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Baker Tilly Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .