Mångubben Aktiebolag

Stockholms län

Information

556399-0745 är organisationsnummer för företaget Mångubben Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mångubben Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Mångubben Aktiebolag finns i.

Mångubben Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-08-01 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mångubben Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Mångubben Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mångubben Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mångubben Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7581231 eller genom brev på följande adress:
Bäckv. 24, 187 44, Täby

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av fastigheter, handel med värdepapper, valutor, immaterialrättigheter och konstföremål samt konsultverksamhet huvudsakligen avseende företagsledning, teknikutveckling och ekonomi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mångubben Aktiebolag och det är Bernhard, Nils Erik som är född 1947 och har titeln VD, Bernhard, Nils Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernhard, Karin Bosdotter som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lindberg, Arne Gustaf Peter som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,