Cultivator Erling Peterssohn Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva forskning, utbildning och rådgivning samt publicistisk verksamhet inom de ekonomiska vetenskaperna ävenså förvärv, förädling och förvaltning av areal egendom och därmed sammanhängande, likartad och förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cultivator Erling Peterssohn Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Cultivator Erling Peterssohn Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1990-08-17 så skapades Cultivator Erling Peterssohn Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Cultivator Erling Peterssohn Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Cultivator Erling Peterssohn Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556398-6644 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Cultivator Erling Peterssohn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Cultivator Erling Peterssohn Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7564466 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Peterssohn, Erling Gustav

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cultivator Erling Peterssohn Aktiebolag är Peterssohn, Erling Gustav som är född 1936 och har titeln VD, Peterssohn, Erling Gustav som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Peterssohn, Ruth Marta Elisabet som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Peterssohn, Anders Axel Ulrik som är född 1977 och har titeln Suppleant, Thulin, Anna Karin Elisabet Sunesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Thulins Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.