Innovative-IT Europe Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Innovative-IT Europe Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Innovative-IT Europe Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Innovative-IT Europe Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Innovative-IT Europe Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-06-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Innovative-IT Europe Aktiebolag ska trivas.

I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla tjänster och nyttigheter inom områdena löneadministration och personaladministration samt bedriva därmed sammanhängande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Innovative-IT Europe Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Innovative-IT Europe Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Innovative-IT Europe Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7051800.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Innovative-IT Europe Aktiebolag är Ström, Per Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Skarin, Tage Stefan som är född 1962 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Kylberg, Lars Gustaf som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Innovative-IT Europe Aktiebolag har 556397-3717 som sitt organisationsnummer.