K J Elarbeten Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns K J Elarbeten Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. K J Elarbeten Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

K J Elarbeten Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556395-7637.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7565818 alternativt besöka eller skicka post till K J Elarbeten Aktiebolag på följande adress Djäknev. 50, 187 36, Täby.

K J Elarbeten Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I K J Elarbeten Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Britt Maria som är född 1946 och har titeln Suppleant , Johansson, Erland Roni som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall verka inom elbranschen och där företrädesvis utföra elinstallationer och verka som konsult, samt därmed förenlig verksamhet.