Svea Leasing Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva leasingverksamhet och handel avseende bilar, maskiner och andra kapitalvaror såsom båtar, husvagnar och övriga motorfordon, äga och förvalta värdehandlingar, konsulting inom rådgivna områden ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svea Leasing Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Svea Leasing Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1990-05-03 så skapades Svea Leasing Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Svea Leasing Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Svea Leasing Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556395-7389 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Svea Leasing Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Svea Leasing Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54470600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svea Leasing Aktiebolag är Hultin, Inger Yvonne som är född 1960 och har titeln VD, Hultin, Inger Yvonne som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedman, Sven-Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Fogde, Sven Mathias som är född 1967 och har titeln Suppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Färnlöf, Maria Helena som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor.