Konstgjorda Naturmiljöer Mikael Malm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Konstgjorda Naturmiljöer Mikael Malm Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Konstgjorda Naturmiljöer Mikael Malm Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Konstgjorda Naturmiljöer Mikael Malm Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Konstgjorda Naturmiljöer Mikael Malm Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-05-11. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Konstgjorda Naturmiljöer Mikael Malm Aktiebolag ska trivas.

Konstgjorda Naturmiljöer Mikael Malm Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall genom konstnärlig efterbildning av naturmiljöer driva utsmyckning av offentliga, allmänna eller enskilda anläggningar, såväl inomhus som ute i det fria, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Konstgjorda Naturmiljöer Mikael Malm Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Konstgjorda Naturmiljöer Mikael Malm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Konstgjorda Naturmiljöer Mikael Malm Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51230335.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Konstgjorda Naturmiljöer Mikael Malm Aktiebolag är Malm, Karl Gunnar Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Eva Elisabeth som är född 1969 och har titeln Suppleant, Malmberg, Liselott som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Konstgjorda Naturmiljöer Mikael Malm Aktiebolag har 556394-6572 som sitt organisationsnummer.