X3'm Tool Aktiebolag

Stockholms län

Information

X3'm Tool Aktiebolag är ett bolag som finns i Täby. I X3'm Tool Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fellbom, Johan Einar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mellgren, Per Johan Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Fellbom, Jan Einar som är född 1937 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med X3'm Tool Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå X3'm Tool Aktiebolag på telefon 08-51430750.

Bolaget skall bedriva import av verktyg och verkstadsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är X3'm Tool Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

X3'm Tool Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

X3'm Tool Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och X3'm Tool Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för X3'm Tool Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

X3'm Tool Aktiebolag har 556393-6326 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.