Encora Aktiebolag

Stockholms län

Information

Encora Aktiebolag är ett bolag som finns i Täby. I Encora Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wedin, Claes Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wedin, Harriet Susanne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ballin, Monica Elisabeth Linda som är född 1959 och har titeln Revisor, Ballins Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Encora Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Encora Aktiebolag på telefon 08-7922710.

Bolaget skall försälja konsulttjänster inom området informationsbehandlingssystem, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Encora Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Encora Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Encora Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Encora Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Encora Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Encora Aktiebolag har 556391-8316 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.