GreeNest Form AB

Stockholms län

Information

556384-9602 är organisationsnummer för bolaget GreeNest Form AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GreeNest Form AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som GreeNest Form AB finns i.

GreeNest Form AB har varit registrerat sedan 1990-02-07 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GreeNest Form AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

GreeNest Form AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GreeNest Form AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med GreeNest Form AB så kan ni göra det på telefon genom 0144-31409 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsg. 11, 599 33, Ödeshög

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom bygg- och anläggningssektorn såväl inhemsk som export. Marknadsföringskonsult inom bygg- och anläggningssektorn. Agenturförsäljning av byggmaterial och uthyrning av bygg- och anläggningsutensilier samt därmed förenlig verksamhet. Vidare att kunna förvärva, förvalta och avyttra fast egendom och värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med GreeNest Form AB och det är Lindgren, Anders Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Karin Elisabet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Broomé, Nils Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Kraff, Rolf som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Linköping AB som är född och har titeln Revisor,