SwedeEye Aktiebolag

Stockholms län

Information

SwedeEye Aktiebolag är en verksamhet som finns i Täby. I SwedeEye Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderberg, Birgitta Ann-Charlotte som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Carl Magnus som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Fallenius, Claes Ivar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Conte, Britt Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, Skarpängs Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SwedeEye Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SwedeEye Aktiebolag på telefon 08-7924920.

Bolaget skall bedriva handel med och utöva konsultverksamhet avseende glasögon, kontaktlinser och andra optiska produkter, utöva ekonomisk konsultverksamhet samt köpa, sälja och förvalta fast egendom och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är SwedeEye Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

SwedeEye Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SwedeEye Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SwedeEye Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SwedeEye Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Söderberg, Birgitta Ann-Charlotte -Söderberg, Carl Magnus

SwedeEye Aktiebolag har 556382-9620 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.