Holmström Management i Täby Aktiebolag

Stockholms län

Information

556382-9406 är organisationsnummer för verksamheten Holmström Management i Täby Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holmström Management i Täby Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Holmström Management i Täby Aktiebolag finns i.

Holmström Management i Täby Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-06-19 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Holmström Management i Täby Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Holmström Management i Täby Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Holmström Management i Täby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Holmström Management i Täby Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7562513 eller genom brev på följande adress:
Parkv. 24, 183 52, Täby

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att, bedriva kameral uppdragsverksamhet samt därmed jämförlig verksamhet, dessutom bedrivs köp, försäljning och förvaltning av fastigheter och värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Holmström Management i Täby Aktiebolag och det är Holmström, Bo Eddie som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Inga Kristina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,