Carl-Åke Lindstam Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Carl-Åke Lindstam Konsult Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Carl-Åke Lindstam Konsult Aktiebolag i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Carl-Åke Lindstam Konsult Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1990-01-10 så har Carl-Åke Lindstam Konsult Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Carl-Åke Lindstam Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Carl-Åke Lindstam Konsult Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vasav. 1, 187 73, Täby. Vi ni istället prata med Carl-Åke Lindstam Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på 070-8841268.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom verksamhetsområdena utredning, projektledning respektive utveckling av ADB-baserade informationssystem. Verksamheten inriktas huvudsakligen mot uppdragsgivare inom bank- och finanssektorn samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lindstam, Carl-Åke Arthur som är född 1955 och har titeln VD, Lindstam, Carl-Åke Arthur som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Barbro Marianne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Knut Sören Rune som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Dege, Hans Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Revmac Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindstam, Carl-Åke Arthur .

Carl-Åke Lindstam Konsult Aktiebolag har 556382-0215 som sitt organisationsnummer.