Wårdhs Försäljnings AB

Stockholms län

Information

Wårdhs Försäljnings AB är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Wårdhs Försäljnings AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wårdhs Försäljnings AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Wårdhs Försäljnings AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-12-11. Men sedan 1999-01-01 så har Wårdhs Försäljnings AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stortorget 133, 183 34, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wårdhs Försäljnings AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7681215.

Täby arbetar för att företag som Wårdhs Försäljnings AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wårdhs Försäljnings AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och fast egendom, bedriva försäljning av dam, herr och barnkonfektion samt förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wårdhs Försäljnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wårdhs Försäljnings AB och det är följande personer, Wårdh, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln VD, Wårdh, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Stig Åke Ragnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergenstrand, Anders Mikael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kilner, Johannes som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Wårdh, Carl Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot.Wårdh, Lars Jonas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Wårdhs Försäljnings AB är 556380-5364.