GYN-PRO Aktiebolag

Stockholms län

Information

GYN-PRO Aktiebolag är en verksamhet som finns i Täby. I GYN-PRO Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Metzger, Dagny Marie-Louise som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Metzger, Jonas Andreas som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Metzger, Werner Alfred som är född 1943 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med GYN-PRO Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå GYN-PRO Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva läkarverksamhet, klinisk forskning och ekonomisk rådgivning samt därmed förnelig verksamhet.

Idag är GYN-PRO Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

GYN-PRO Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

GYN-PRO Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och GYN-PRO Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GYN-PRO Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

GYN-PRO Aktiebolag har 556377-9643 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.