M.R.P. Täby Markis & Persienn Aktiebolag

Stockholms län

Information

M.R.P. Täby Markis & Persienn Aktiebolag är ett företag som finns i Täby. I M.R.P. Täby Markis & Persienn Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosengren, Per Gunnar som är född 1967 och har titeln VD, Rosengren, Per Gunnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bystedt, Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallen Rosengren, Karin Maria Erika som är född 1969 och har titeln Suppleant, Åsheim, Eva Lotta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Malmberg, Liselott som är född 1953 och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med M.R.P. Täby Markis & Persienn Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå M.R.P. Täby Markis & Persienn Aktiebolag på telefon 08-7320330.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av solskydds- artiklar, försäljning av trädgårdsmöbler, uterum, golvmateriel samt äga förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är M.R.P. Täby Markis & Persienn Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

M.R.P. Täby Markis & Persienn Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

M.R.P. Täby Markis & Persienn Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och M.R.P. Täby Markis & Persienn Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för M.R.P. Täby Markis & Persienn Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

M.R.P. Täby Markis & Persienn Aktiebolag har 556371-7221 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.