Rolf Örnfjärds Åkeri Aktiebolag

Stockholms län

Information

556369-3646 är organisationsnummer för bolaget Rolf Örnfjärds Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rolf Örnfjärds Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Rolf Örnfjärds Åkeri Aktiebolag finns i.

Rolf Örnfjärds Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-08-28 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rolf Örnfjärds Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Rolf Örnfjärds Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rolf Örnfjärds Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rolf Örnfjärds Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 010-2719622 eller genom brev på följande adress:
Grindtorpsv. 45, 183 49, Täby

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, äga och förvalta, köpa och sälja värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rolf Örnfjärds Åkeri Aktiebolag och det är Örnfjärd, Rolf Sixten som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Örnfjärd, Solbritt Marianne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Felton, Åsa som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,