Wass Måleri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Wass Måleri Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Wass Måleri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wass Måleri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wass Måleri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-09-08. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Wass Måleri Aktiebolag ska trivas.

Wass Måleri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva måleri- och inredningsservice såsom kakelsättnings-, mattläggnings- och snickeriarbeten, bedriva handel med och förvaltning av fast egendom samt värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wass Måleri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Wass Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Wass Måleri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7569151.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Wass Måleri Aktiebolag är Wass, Bengt Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Wass, Ellen Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Karlsson, Sven Roland som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Wass Måleri Aktiebolag har 556368-5469 som sitt organisationsnummer.