Video unlimited i Täby Aktiebolag

Stockholms län

Information

Video unlimited i Täby Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Video unlimited i Täby Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Video unlimited i Täby Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Video unlimited i Täby Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Video unlimited i Täby Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ranhammarsv. 12, 168 67, Bromma men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-829020.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Video unlimited i Täby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Video unlimited i Täby Aktiebolag har idag 556366-4407 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -Liström, Hans Ivan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Video unlimited i Täby Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av storbilds- video- och dataprojektioner samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Video unlimited i Täby Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Liström, Hans Ivan som är född 1954 och har titeln Extern VD, Paterson, Kenneth James som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brandt, Johan Linus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wastå, David Lucas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Enlund, Sven Bertel som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor.