Easy Catering i Täby Aktiebolag

Stockholms län

Information

Easy Catering i Täby Aktiebolag är ett företag som finns i Täby. I Easy Catering i Täby Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindqvist, Bengt Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Ann-Christine som är född 1950 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Sture Gustav som är född 1946 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Easy Catering i Täby Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Easy Catering i Täby Aktiebolag på telefon 08-7569503.

Bolaget skall bedriva hotell-, restaurang-, catering-, konferansverksamhet och värdepappersförvaltning, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Easy Catering i Täby Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Easy Catering i Täby Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Easy Catering i Täby Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Easy Catering i Täby Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Easy Catering i Täby Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Easy Catering i Täby Aktiebolag har 556358-6378 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.