H. Lewéns Golv & Vägg Aktiebolag

Stockholms län

Information

H. Lewéns Golv & Vägg Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där H. Lewéns Golv & Vägg Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. H. Lewéns Golv & Vägg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket H. Lewéns Golv & Vägg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. H. Lewéns Golv & Vägg Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till H. Lewéns Golv & Vägg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjöbergsv. 8, 187 70, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-51013746.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är H. Lewéns Golv & Vägg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

H. Lewéns Golv & Vägg Aktiebolag har idag 556358-2195 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för H. Lewéns Golv & Vägg Aktiebolag

Bolaget skall utföra golv- och mattläggning samt övriga till- och ombyggnadsarbeten, markplanering och snöröjning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper.

I H. Lewéns Golv & Vägg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lewén, Sven Håkan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Skog Lewén, Gudrun Ylva Johanna som är född 1969 och har titeln Suppleant, Daae, Carl Thomas som är född 1967 och har titeln Revisor, Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor.