Snickarteamet i Täby Aktiebolag

Stockholms län

Information

Snickarteamet i Täby Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Snickarteamet i Täby Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Snickarteamet i Täby Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Snickarteamet i Täby Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-04-03. Men sedan 1989-01-01 så har Snickarteamet i Täby Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stormyrsv. 26, 187 42, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Snickarteamet i Täby Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7688583.

Täby arbetar för att bolag som Snickarteamet i Täby Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Snickarteamet i Täby Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Snickarteamet i Täby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Snickarteamet i Täby Aktiebolag och det är följande personer, Alm, Torsten Olof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Inger Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Bucht, Johan Ole som är född 1948 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Snickarteamet i Täby Aktiebolag är 556353-5599.