Finanspartner L Andersson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Finanspartner L Andersson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Finanspartner L Andersson Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Finanspartner L Andersson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Finanspartner L Andersson Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-03-20. Men sedan 1990-01-01 så har Finanspartner L Andersson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nyby 9361, 761 94, Norrtälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Finanspartner L Andersson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7566502.

Täby arbetar för att verksamheter som Finanspartner L Andersson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Finanspartner L Andersson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva finansiell konsultverksamhet, handel med värdepapper samt fast egendom, handel med saneringsprodukter samt handel med byggvaror samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Finanspartner L Andersson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Eva Kristina -Andersson, Leif Edvin.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Finanspartner L Andersson Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Leif Edvin som är född 1946 och har titeln VD, Andersson, Leif Edvin som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Åhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor, ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Finanspartner L Andersson Aktiebolag är 556352-2159.