Sjölands Data Aktiebolag

Stockholms län

Information

556351-2689 är organisationsnummer för verksamheten Sjölands Data Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sjölands Data Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Sjölands Data Aktiebolag finns i.

Sjölands Data Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-02-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sjölands Data Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Sjölands Data Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sjölands Data Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sjölands Data Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7327697 eller genom brev på följande adress:
Västmannag. 83, 113 26, Stockholm

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom dataområdet, köpa och sälja produkter inom databranschen samt bedriva handel med metaller och värdepapper, drift av konferansanläggning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sjölands Data Aktiebolag och det är Sjöland, Barbro Maria som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Pellkvist, Gunnar Harald som är född 1934 och har titeln Suppleant, Åström, Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Peter Åström AB som är född och har titeln Revisor,