Kontrollsystem i Viggbyholm AB

Stockholms län

Information

Kontrollsystem i Viggbyholm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Kontrollsystem i Viggbyholm AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kontrollsystem i Viggbyholm AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kontrollsystem i Viggbyholm AB har haft sedan 1994-01-01. Kontrollsystem i Viggbyholm AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kontrollsystem i Viggbyholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skrattmåsv. 2 B, 239 41, Falsterbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kontrollsystem i Viggbyholm AB Privat, ej börsnoterat.

Kontrollsystem i Viggbyholm AB har idag 556348-2461 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Litborn, Jan Åke Gustaf -Strand, Ingrid Marianne -Strand, Karl Lennart är den som för stunden ansvarar för Kontrollsystem i Viggbyholm AB

Bolaget skall bedriva ekonomisk och administrativ konsultverk- samhet inom industri, handel och offentlig förvaltning, medverka vid ombildningar av företag samt köp, försäljning och uthyrning av maskiner, inventarier och transportmedel samt därmed förenlig verksamhet.

I Kontrollsystem i Viggbyholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strand, Ingrid Marianne som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Strand, Karl Lennart som är född 1946 och har titeln VD, Strand, Karl Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Litborn, Jan Åke Gustaf som är född 1951 och har titeln Suppleant, Warborn, Hans Sten Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, .