Jarlabanke Förvaltning i Täby Aktiebolag

Stockholms län

Information

556347-6943 är organisationsnummer för företaget Jarlabanke Förvaltning i Täby Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jarlabanke Förvaltning i Täby Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Jarlabanke Förvaltning i Täby Aktiebolag finns i.

Jarlabanke Förvaltning i Täby Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jarlabanke Förvaltning i Täby Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jarlabanke Förvaltning i Täby Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jarlabanke Förvaltning i Täby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Einerth, Per Olov Håkan -Jansson, Kjell Olov -Norvell, Erik Freddie -Somnäs, Björn Per Olof -Vestring, Per Johan

Vill ni komma i kontakt med Jarlabanke Förvaltning i Täby Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6301600 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse och handel med fastigheter och värdepapper konsultverksamhet i anslutning därtill samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jarlabanke Förvaltning i Täby Aktiebolag och det är Somnäs, Björn Per Olof som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Vestring, Per Johan som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Jansson, Kjell Olov som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norvell, Erik Freddie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Einerth, Per Olov Håkan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Rindstig, Lennart Ingemar som är född 1949 och har titeln RevisorSvensson, Carl Jonas som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,