Besqab Förvaltning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med fastigheter och värdepapper, konsultverksamhet i anslutning därtill samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Besqab Förvaltning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Besqab Förvaltning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1989-01-13 så skapades Besqab Förvaltning Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Besqab Förvaltning Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Besqab Förvaltning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556347-6844 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Besqab Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Besqab Förvaltning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7567160 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Einerth, Per Olov Håkan -Jansson, Kjell Olov -Norvell, Erik Freddie -Somnäs, Björn Per Olof -Vestring, Per Johan

Följande personer är på något sätt aktiva inom Besqab Förvaltning Aktiebolag är Somnäs, Björn Per Olof som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Vestring, Per Johan som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Jansson, Kjell Olov som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norvell, Erik Freddie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Einerth, Per Olov Håkan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Rindstig, Lennart Ingemar som är född 1949 och har titeln RevisorSvensson, Carl Jonas som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .