Pärm o Väsk-design Täby Aktiebolag

Stockholms län

Information

Pärm o Väsk-design Täby Aktiebolag är ett bolag som finns i Täby. I Pärm o Väsk-design Täby Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Strömkvist Lind, Ester Ingalis som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lill Marie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hasselström, Ulla Margareta som är född 1952 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pärm o Väsk-design Täby Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pärm o Väsk-design Täby Aktiebolag på telefon 08-7326025.

Bolaget skall bedriva handel med och design av väskor, pärmar, skinn och plastartiklar, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pärm o Väsk-design Täby Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Pärm o Väsk-design Täby Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Pärm o Väsk-design Täby Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Pärm o Väsk-design Täby Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pärm o Väsk-design Täby Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Pärm o Väsk-design Täby Aktiebolag har 556347-2363 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.