Innova Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Innova Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Innova Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Innova Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556346-1705.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7926340 alternativt besöka eller skicka post till Innova Aktiebolag på följande adress Enebybergsv. 21, 182 48, Enebyberg.

Innova Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Innova Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Hultqvist, Rita Britt Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konstruktion och tillverkning av data- industrisystem, programutveckling av tidsystem, försäljning och utveckling av dataprodukter med periferiutrustning samt därmed förenlig verksamhet.