Marketresponse S.P.I Aktiebolag

Stockholms län

Information

556343-6582 är organisationsnummer för verksamheten Marketresponse S.P.I Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marketresponse S.P.I Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Marketresponse S.P.I Aktiebolag finns i.

Marketresponse S.P.I Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-12-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Marketresponse S.P.I Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Marketresponse S.P.I Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Marketresponse S.P.I Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Marketresponse S.P.I Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Ringstorpsv. 39, 254 54, Helsingborg

Bolaget skall bedriva marknadsföring och lobbyverksamhet åt främst intresseorganisationer inom detaljhandeln och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Marketresponse S.P.I Aktiebolag och det är Brundell, Leif Harald som är född 1952 och har titeln VD, Brundell, Leif Harald som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Brundell, Anna-Lena som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nyström, Jan Lennart som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,