Assimilator Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Assimilator Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Assimilator Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Assimilator Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556341-5347.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7587350 alternativt besöka eller skicka post till Assimilator Aktiebolag på följande adress Ripstigen 5, 170 74, Solna.

Assimilator Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Assimilator Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Lövingsson, Ann-Britt som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultationer vid köp, försäljning och affärsutveckling av företag samt fastighets-, värdepappers- och kapitalförvaltning, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse, handel med textil och inredning samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.