BINADAN Svenska Aktiebolag

Stockholms län

Information

BINADAN Svenska Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där BINADAN Svenska Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. BINADAN Svenska Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket BINADAN Svenska Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. BINADAN Svenska Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BINADAN Svenska Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Enhagsv. 9, 187 40, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7922150.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är BINADAN Svenska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

BINADAN Svenska Aktiebolag har idag 556341-0264 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BINADAN Svenska Aktiebolag

Bolaget ska bedriva försäljning av naturgödsel och jordförbättringsprodukter, inköp och försäljning av trädgårdsprodukter, konsulverksamhet inom försäljning och därmed förenlig verkmsahet.

I BINADAN Svenska Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Adolfsson, Ronny Håkan Gerhard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrby Adolfsson, Lena Isabella som är född 1955 och har titeln Suppleant, Woll Thunqvist, Lena Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, .