National Tape Co Aktiebolag

Stockholms län

Information

National Tape Co Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där National Tape Co Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. National Tape Co Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket National Tape Co Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. National Tape Co Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till National Tape Co Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nytorpsv. 24, 183 53, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54473851.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är National Tape Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

National Tape Co Aktiebolag har idag 556335-9503 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för National Tape Co Aktiebolag

Bolaget skall köpa och försälja produkter inom informationsområdet, audiovisuella hjälpmedel, video och disketter av viss typ samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper.

I National Tape Co Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Reinikainen, Marja som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wiberg, Mirja Anneli som är född 1948 och har titeln Suppleant, Daniels, Karl Håkan som är född 1951 och har titeln Revisor, Håkan Daniels AB som är född och har titeln Revisor, .