P-A Emilson Agencies Scandinavia Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och P-A Emilson Agencies Scandinavia Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och P-A Emilson Agencies Scandinavia Aktiebolag är ett av dem. Statusen för P-A Emilson Agencies Scandinavia Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

P-A Emilson Agencies Scandinavia Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som P-A Emilson Agencies Scandinavia Aktiebolag ska trivas.

I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, aktier och andra värdepapper, bedriva administrativ och kameral uppdragsverks- amhet, tillhandahålla utbildning i management, bedriva handel med aktier och andra värdepapper, bedriva import, export och handel med elektroniska komponenter huvudsakligen till för- svarsindustrin, bedriva import och försäljning av alkoholhaltiga drycker jämte dagligvaror, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P-A Emilson Agencies Scandinavia Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är P-A Emilson Agencies Scandinavia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med P-A Emilson Agencies Scandinavia Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4730620.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med P-A Emilson Agencies Scandinavia Aktiebolag är Emilson, Stig Per-Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Emilson, Annika Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Björsbo, Frank Dagfinn som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

P-A Emilson Agencies Scandinavia Aktiebolag har 556335-1104 som sitt organisationsnummer.