HUNOR Affärsutveckling Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom marknads- föring, företrädesvis till och från central- och Östeuropa, tillverkning av sensorer för arbetsmiljömätning samt idka administrativ uppdragsverksamhet ävensom handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HUNOR Affärsutveckling Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är HUNOR Affärsutveckling Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1988-09-15 så skapades HUNOR Affärsutveckling Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel HUNOR Affärsutveckling Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

HUNOR Affärsutveckling Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556334-7102 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är HUNOR Affärsutveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med HUNOR Affärsutveckling Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8160641 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom HUNOR Affärsutveckling Aktiebolag är Somogyi, Zsolt som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Folke Ingemar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Gårdström, Nils Gustaf Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .