Lars Lidar Förvaltning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lars Lidar Förvaltning Aktiebolag är ett bolag som finns i Täby. I Lars Lidar Förvaltning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lidar, Lars Henry som är född 1950 och har titeln VD, Lidar, Lars Henry som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Correa Martinez, Esperanza Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Lidar Förvaltning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Lidar Förvaltning Aktiebolag på telefon 070-8327690.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och fast egendom och bedriva ekonomisk konsultverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars Lidar Förvaltning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lars Lidar Förvaltning Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lars Lidar Förvaltning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-25 och Lars Lidar Förvaltning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Lidar Förvaltning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lars Lidar Förvaltning Aktiebolag har 556333-8630 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.