Christinservice AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva personlig assistans, boende och daglig verksamhet för handikappade med autism.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Christinservice AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Christinservice AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1988-08-31 så skapades Christinservice AB och verksamheten är har F-skattsedel Christinservice AB har haft det sedan 1994-01-01.

556331-4086 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Christinservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Christinservice AB så går det att nå dem via telefon på 08-7581970 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Christinservice AB är Istomin, Ivan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Istomin, Victoria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Berg, Göran Roger som är född 1972 och har titeln Revisor, Berg & Bergström AB som är född och har titeln Revisor, .