Johnsén & Johnsén Aktiebolag

Stockholms län

Information

Johnsén & Johnsén Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Johnsén & Johnsén Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Johnsén & Johnsén Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Johnsén & Johnsén Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-07-12. Men sedan 1989-01-01 så har Johnsén & Johnsén Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 18, 114 55, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Johnsén & Johnsén Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6682340.

Täby arbetar för att bolag som Johnsén & Johnsén Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Johnsén & Johnsén Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av kläder och modetillbehör och kosmetika, ävensom idka därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Johnsén & Johnsén Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Johnsén & Johnsén Aktiebolag och det är följande personer, Johnsen, Per Bjarne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsen, Björn som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lihammar, Beata som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Johnsén & Johnsén Aktiebolag är 556330-3691.