Sluug Music Records & Production AB

Stockholms län

Information

Sluug Music Records & Production AB är en verksamhet som finns i Täby. I Sluug Music Records & Production AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är von Schewen, Jan Karl Sixten som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Frykling, Kjell Herbert som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sluug von Schewen, Maud Astrid som är född 1952 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Edstedt, Pia Ulla Christina som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sluug Music Records & Production AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sluug Music Records & Production AB på telefon 08-7920084.

Bolaget skall bedriva musikproduktion, förlagsverksamhet, artistverksamhet, idka handel med fonogram, video, artistförmedling, konfektion för artister, försäkringsmäkleri, idka handel med aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sluug Music Records & Production AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sluug Music Records & Production AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sluug Music Records & Production AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sluug Music Records & Production AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sluug Music Records & Production AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sluug Music Records & Production AB har 556329-4304 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.