Lothar Lammertz Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

556328-5252 är organisationsnummer för verksamheten Lothar Lammertz Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lothar Lammertz Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Lothar Lammertz Konsult Aktiebolag finns i.

Lothar Lammertz Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-06-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lothar Lammertz Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lothar Lammertz Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lothar Lammertz Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael

Vill ni komma i kontakt med Lothar Lammertz Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7326006 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet genom utredningsuppdrag, utbildningsaktiviteter och rådgivning, forskning och publicering inom områdena organisationsutveckling, personalutveckling, personaladministration samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter odch utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lothar Lammertz Konsult Aktiebolag och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,