HN Akustik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och HN Akustik Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och HN Akustik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för HN Akustik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

HN Akustik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-06-23. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som HN Akustik Aktiebolag ska trivas.

HN Akustik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom värme, vatten och sanitet samt akustikområdet samt idka därmed jämförlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HN Akustik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är HN Akustik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med HN Akustik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7589103.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant..

De som är på något sätt har med HN Akustik Aktiebolag är Nyman, Berit Agnete Linnea som är född 1933 och har titeln Suppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hansen, Eva Elisabeth som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

HN Akustik Aktiebolag har 556328-2390 som sitt organisationsnummer.