FLOG Takentreprenader Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av fast egendom samt värdepapper, handel med byggprodukter, byggnadsverksamhet samt målningsabeten och renovering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för FLOG Takentreprenader Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är FLOG Takentreprenader Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1988-06-07 så skapades FLOG Takentreprenader Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel FLOG Takentreprenader Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

FLOG Takentreprenader Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556326-8068 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är FLOG Takentreprenader Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med FLOG Takentreprenader Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-58012162 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom FLOG Takentreprenader Aktiebolag är Hård, Tom Ulf som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hård, Birgitta Juliana som är född 1947 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor, .