Frejborg Fastighets AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall självt eller genom dotterbolag bedriva handel med hälsoprodukter, hälsovård, äga och förvalta fast och lös egendom, aktier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Frejborg Fastighets AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Frejborg Fastighets AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1988-06-16 så skapades Frejborg Fastighets AB och verksamheten är har F-skattsedel Frejborg Fastighets AB har haft det sedan 1994-01-01.

Frejborg Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556325-8317 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Frejborg Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Frejborg Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 08-6300160 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Frejborg Fastighets AB är Frejborg, Hans Sigurd Alfons som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frejborg, Jarl Erik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Frejborg, Rickard Hans som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Köping-Höggård, Brita Adéle som är född 1942 och har titeln Suppleant, Kockum, Louise Agnes Margaretha som är född 1964 och har titeln Revisor, Kockum & Kockum Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.