Fortbyggarna i Täby Aktiebolag

Stockholms län

Information

556325-1296 är organisationsnummer för verksamheten Fortbyggarna i Täby Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fortbyggarna i Täby Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Fortbyggarna i Täby Aktiebolag finns i.

Fortbyggarna i Täby Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-06-01 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fortbyggarna i Täby Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Fortbyggarna i Täby Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fortbyggarna i Täby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fortbyggarna i Täby Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7335910 eller genom brev på följande adress:
Ursviksv. 138, 174 46, Sundbyberg

Bolaget skall bedriva fastighetsunderhåll, ny- och ombyggnation, konsultverksamhet inom byggsektorn, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fortbyggarna i Täby Aktiebolag och det är Larsson, Lars Erik Albert som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kerstin Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Tjärnberg, Olle Gustaf Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Ehlinger, Inger Anita som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Cityrevisorerna Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor