Rodamco Tyresö Centrum AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall utveckla, förvalta och äga fastigheter, samt äga och förvalta värdepapper och annan lös egendom, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rodamco Tyresö Centrum AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Rodamco Tyresö Centrum AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1988-05-16 så skapades Rodamco Tyresö Centrum AB och företaget är har F-skattsedel Rodamco Tyresö Centrum AB har haft det sedan 1994-01-01.

Rodamco Tyresö Centrum AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556322-9136 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Rodamco Tyresö Centrum AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Rodamco Tyresö Centrum AB så går det att nå dem via telefon på 08-6826100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Johansson, Lars Rune -Ledeboer, Karel Willem Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rodamco Tyresö Centrum AB är Johansson, Lars Rune som är född 1952 och har titeln VD, Johansson, Lars Rune som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jestin, Jean-Marc som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bryggman Löfqvist, Lars-Ove som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ikonen, Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor.